NVL mukana LitAdvisor-kampanjassa

Kolmen kirjallisuusjärjestön koordinoima LitAdvisor-ilmastokampanja on avattu. LitAdvisor-kampanja tuo esiin, että matkailla voi myös kirjan siivin. ”Irtiotto arjesta ja maailmankuvan avartaminen onnistuvat myös kirjaa lukemalla, joko yksin tai yhdessä. Lukumatkakaveria voi myös etsiä Nappi Naapurin avulla. LitAdvisor haastaakin vaihtamaan lomalentomatkan lukumatkaan.” kampanjan tuottaja Ainokaisa Huusko sanoo.

Kampanja lanseerataan kaikille avoimella lukutempauksella keskuskirjasto Oodin edustalla 6.12. klo 13. LitAdvisor näkyy myös pääkaupunkiseudun julkisissa liikennevälineissä. Päätöksen lentomatkailun vähentämisestä tai lopettamisesta voi jakaa sosiaalisessa mediassa kuvin ja tarinoin käyttäen tunnuksia #litadvisor, #lentolakko ja #lukumatkalla.

LitAdvisor on osa Lentolakko-kampanjaa. Mukaan lentolakkoon voi ilmoittautua 5.12. julkaistulla lentolakko.fi-sivustolla. LitAdvisor-kampanjan taustalla ovat kirjallisuusyhdistykset Nuoren Voiman Liitto, Helsinki Poetry Connection ja runoyhdistys Nihil Interit. Kampanja on osa Sitran Maapalloliiga-kehitysohjelmaa.

LitAdvisor somessa:

www.lentolakko.fi/litadvisor  
www.facebook.com/LitAdvisorLukumatkalla/ 
www.instagram.com/litadvisor

Lisätiedot:
Ainokaisa Huusko
Tuottaja
litadvisor.lukumatkalla@gmail.com
050 538 2484