Jäsenyys

Liity NVL:n jäseneksi! Jäsenenä saat alennusta kursseistamme, arvostelupalvelustamme sekä Nuori Voima -lehden tilauksesta. Lisäksi pääset hyödyntämään jäsenetujamme mm. monissa kirjakaupoissa. Jäsenenä saat kerran kuussa tulevan uutiskirjeen, josta voit lukea tapahtumistamme, kursseistamme ja kuulumisistamme. Vuoden 2024 jäsenmaksu on 25 e. Tilaa myös Nuori Voima -lehti edulliseen jäsenhintaan 25 e. Jäsen- ja tilauslomakkeen löydät täältä

Pidämme hyvää huolta henkilötiedoistasi, emmekä luovuta niitä eteenpäin. Lue lisää tietoturvakäytännöistämme täältä. Mikäli olet jo Nuoren Voiman Liiton jäsen tai lehtitilaaja ja haluat ilmoittaa osoitteenmuutoksesta tai päättää jäsenyytesi tai lehtitilauksesi, ole yhteydessä osoitteeseen toimisto@nvl.fi.

Jos et halua liittyä jäseneksi, mutta kuulumisemme kiinnostavat, voit myös tilata uutiskirjeemme erikseen. Uutiskirje lähetetään kerran kuukaudessa ja tilauksen voi tehdä lähettämällä sähköpostin osoitteeseen toimisto@nvl.fi.

Nuori Voima -lehden tilausehdot 

Toistaiseksi voimassa olevat tilaukset

Lehtitilaukset ovat toistaiseksi voimassa olevia, ellei asiakas erikseen tilaa esim. vuoden määräaikaista tilausta.

Tilauksen lehtien toimitus alkaa tilauksen tekemisen jälkeen. Tilauksen ensimmäinen lehti on seuraavaksi ilmestyvä uusi numero.

Tilauksen voi irtisanoa milloin vain päättymään 14 vuorokauden sisällä tai laskutuskauden lopussa. Tilauksen voi perua maksutta 14 vuorokauden kuluessa ensimmäisen numeron vastaanottamisen jälkeen. Jos tilaus irtisanotaan kesken laskutuskauden, veloitetaan jo toimitetut numerot normaalihintaisen tilauksen mukaisesti. 

Tilauksen peruutus tehdään sähköpostitse (toimisto@nvl.fi). Laskun maksamatta jättämistä ei luokitella tilauksen irtisanomiseksi. Mikäli laskun jättää maksamatta, Nuoren Voiman Liitolla on oikeus lopettaa tilaus. 

Tarjoushintaiset tilaukset

Tarjoushintaiset tilaukset jatkuvat normaalihintaisena kestotilauksena tarjousjakson päätyttyä, ellei tilausta peruta. Jos tarjoushintaisen tilauksen peruu kesken tilauskauden, veloitetaan toimitetut lehdet normaalihintaan. 

Jäsenedut

Meidän Festivaali
Etu: Liput opiskelijahintaan
Meidän Festivaali on ennakkoluuloton, kulttuurielämää uudistava, yhteiskunnallisesti valveutunut ja poikkitaiteellisista tempauksista tunnettu kamaritaidefestivaali Tuusulanjärvellä. Festivaali järjestetään heinäkuussa. NVL:n jäsenet saavat liput opiskelijalipun hinnalla. Jäsenyys todistetaan paikan päällä lippua ostettaessa tai ovella ennakkolippua näytettäessä.

Kansallisteatteri
Etu:  Liput opiskelijahinnoin esityksestä riippuen noin 16-23 €

Kansallisteatterissa ensi-iltoja on vuosittain viitisentoista, ja ohjelmistossa kaikkiaan yli 30 eri esitystä. Liiton jäsenet saavat liput alennettuun hintaan Kansallisteatterin lipunmyynnistä jäsenkorttia näyttämällä.

KOM-teatteri
Etu: Liput erityishintaan 30 €
KOM-teatteri on helsinkiläinen ammattiteatteri, joka sijaitsee Kapteeninkadulla Ullanlinnassa. Jäsentarjouksen voi lunastaa vain KOM-lipputoimistosta (Kapteeninkatu 26), p. 09 6841 841 ja lippua lunastettaessa tulee esittää NVL:n jäsenkortti. NVL:n jäsenet saavat jäsenkortilla vuoden teatterisalin esityksiin 30 euron lipun (peruslippu 43 €).

Liikkeellä marraskuussa -festivaali
Etu: Liput erityishintaan

Liikkeellä marraskuussa -nykytanssifestivaali järjestetään marraskuussa Helsingissä 7.-17.11.2024. Alennushintaiset liput ostetaan täältä. Valitse lipputyypiksi ”TeMe”. Muista otta NVL:n jäsenkortti mukaan.
Lue lisää: www.liikkeellamarraskuussa.fi

Ryhmäteatteri
Etu: Liput alennushintaan esityksestä riippuen n. 13-15€

Helsinkiläinen Ryhmäteatteri on Suomen vanhin vapaa teatteriryhmä. NVL:n jäsenet saavat kaksi alan hintaista lippua per ostokerta, eli voit ottaa myös kaverin mukaan samalla edulla. Alan lippuja voi varata vain teatterin omasta lipunmyynnistä, Helsinginkatu 25 ja puh. (09) 718 622. Jäsenyys todistettava lunastusvaiheessa.

Tutkijaliitto
Etu: -20% alennus kirjoista

Tutkijaliitto on filosofiaan ja kriittiseen yhteiskuntateoriaan keskittyvä kustantamo ja tapahtumanjärjestäjä. Monipuolisen kirjankustannustoiminnan lisäksi Tutkijaliitto julkaisee neljästi vuodessa ilmestyvää vertaisarvioitua Tiede & edistys -lehteä. Tutkijaliiton toimintaa motivoi pyrkimys ylläpitää avoimuuteen perustuvaa kriittisten kohtaamisten tilaa eri tieteenalojen tutkijoiden, taiteilijoiden sekä kansalaisyhteiskunnan ja sen toimijoiden välillä. Edun saa Tutkijaliiton verkkokirjakaupasta koodilla ”nvljäsen”. Tutkijaliiton kirjakauppa löytyy täältä.

Vastapaino
Etu: -15% alennus kirjoista
Vastapaino  kustantaa yhteiskuntatieteellistä ja humanistista kirjallisuutta niin akateemisen yhteisön kuin laajemmankin yhteiskunnallisen keskustelun tarpeisiin. Vastapaino tarjoaa Nuoren Voiman Liiton jäsenille 15% alennuksen kirjoista Vastapainon verkkokaupassa ja myyntitapahtumissa. Verkkokaupassa alennuksen saa käyttämällä ostoskorissa koodia NVL.

Kirjakauppa KIRJA
Etu: Alennus -20 %
Kirjakauppa sijaitsee osoitteessa Lönnrotinkatu 18, 00120 Helsinki. Valikoimista löytyvät WSOY:n, Tammen, Johnny Knigan, Kosmoksen, Bazarin, Docendon, Minervan, CrimeTimen ja Readme.fi:n uutuuskirjat. Alennuksen saa niin kivijalkakaupasta kuin verkkokaupastakin koodilla 2024WJ20. 


Zodiak – Uuden tanssin keskus
Etu: NVL:n jäsenkortilla liput hintaan 15 € (Zodiak Stage) ja 21 € (Tanssin talon näyttämöt)

Zodiak – Uuden tanssin keskus  on suomalainen ja kansainvälinen nykytanssin tuotanto-, esitys- ja tapahtumakeskus ja Helsingin tanssin aluekeskus. Zodiak toimii nykytanssin tekijöiden kokoavana toimintayhteisönä ja tuotanto-organisaationa. Zodiakista jäsenemme saavat kaikki liput ammattilaishintaan 15 tai 21 euroa. Alennushintaiset liput ovat myynnissä Kaapelitehtaan infopisteissä Lasipihalla ja Kaapelitehtaan Konttorissa. Edun saa näyttämällä NVL:n jäsenkorttia.

Tekstin talo
Etu: 15 % alennus tilavuokrista ma-to ammattiin liittyvistä tilaisuuksista (julkkarit, työryhmätyöskentely, kokoukset, esitysten harjoittelu tms)
Tekstin talo on uusi kirjallisuusyhteisö, joka kokoaa useita tekstikulttuurin toimijoita saman katon alle. Talossa pitää majaansa lukuisia kulttuurijärjestöjä, minkä lisäksi siellä järjestetään paljon erilaisia kulttuuritapahtumia.