Jäsenyys

Liity NVL:n jäseneksi! Jäsenenä saat alennusta kursseistamme, arvostelupalvelustamme sekä Nuori Voima -lehden tilauksesta. Lisäksi pääset hyödyntämään jäsenetujamme mm. monissa kirjakaupoissa. Jäsenenä saat kerran kuussa tulevan uutiskirjeen, josta voit lukea ensimmäisenä tapahtumistamme, kursseistamme ja kuulumisistamme. Vuoden 2019 jäsenmaksu on 20 e. Tilaa myös Nuori Voima -lehti  edulliseen jäsenhintaan 25 e. Täytettävän lomakkeen löydät täältä

Pidämme hyvää huolta henkilötiedoistasi, emmekä luovuta niitä eteenpäin. Lue lisää tietoturvakäytännöistämme täältä. Mikäli olet jo Nuoren Voiman Liiton jäsen tai lehtitilaaja, ilmoita osoitteenmuutoksesi osoitteeseen: sofia.koistinen@nuorenvoimanliitto.fi

Jäsenedut

Aniara -esitys Kansallisoopperassa
Etu: Liput opiskelijahintaan 24 €
Klockriketeaternin ja philadelphialaisen The Crossing -kuoron yhteistuotantomusiikkiteos Aniara: fragments of time and space joka saa Suomen ensi-iltansa 17.9. Kansallisoopperassa. Kokonaisvaltaisena näyttämöteoksena toteutettu sävellysteos perustuu ruotsalaisen Harry Martinsonin klassikkoteokseen Aniara. Kokonaisvaltaisena näyttämöteoksena toteutettu sävellysteos sukeltaa syvälle Martinsonin universumiin ja tutkii alkuperäisteoksen hengessä ihmisen vapautta ja vastuuta, sekä ristiriitaista rakkautta toisiamme ja omaa kotiplaneettaamme kohtaan. Lisätietoa esityksestä löydät Oopperan sivuilta: https://oopperabaletti.fi/ohjelmisto-ja-liput/klockriketeatern-the-crossing-aniara/. NVL:n jäsenet saavat liput koodilla ”Klockriken ystävä”. Liput voi ostaa ainoastaan oopperan lipunmyynnin kautta ja liput täytyy lunastaa paikan päältä.

Café Veranda, Finlandia-talo
Etu: Kahvi/tee ja pulla/pieni artesaanileipä 5€ tai lasi kuohuviiniä 5 €
Finlandia-talon kahvilan, Café Verandan tilat tarjoavat viehättävän kohtaamispaikan. Nuoren Voiman Liiton jäsenkorttia näyttämällä saat etuja kahvilan ostoksista. Yhdellä jäsenkortilla edun voi lunastaa kahdelle hengelle.

Helsinki Lit 17.-18.5.
Etu: 2€ alennus lipuista, myös alennusryhmät


Kansainvälinen kirjallisuusfestivaali Helsinki Lit tarjoaa NVL:n jäsenille liput alennettun hintaan. Ohjeet: Valittuasi lipputyypin, merkitse kampanjaksi Nuoren Voiman Liitto. Kampanjakoodi: Kampanjakoodi normaalihintaiselle lipulle: Nuori Voima Kampanjakoodi alennusryhmänlipuille (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät jne.): Nuori Voima1. Liput voi hankkia täältä.

Meidän Festivaali 28.7.–3.8.2019
Etu: Liput opiskelijahintaan konsertista riippuen alk. 16–30 €


Meidän Festivaali on ennakkoluuloton, kulttuurielämää uudistava, yhteiskunnallisesti valveutunut ja poikkitaiteellisista tempauksista tunnettu kamaritaidefestivaali Tuusulanjärvellä. Festivaalilla 2019 on teemana Muutos ja nostamme festivaalilla esille aikamme vahvaa ja monipuolista nykyrunoutta. Liiton jäsenet voivat ostaa lipun ennakkomyynnistä opiskelijahintaan (jäsenkortti esitettävä pyydettäessä konserttipaikalla) tai jäsenkorttia näyttämällä ovilipunmyynnistä.

Kansallisteatteri
Etu:  Liput opiskelijahinnoin esityksestä riippuen noin 17-25 €

Kansallisteatterissa ensi-iltoja on vuosittain viitisentoista, ja ohjelmistossa kaikkiaan yli 30 eri esitystä. Liiton jäsenet saavat liput alennettuun hintaan Kansallisteatterin lipunmyynnistä jäsenkorttia näyttämällä.

KOM-teatteri
Etu: Liput opiskelijahintaan esityksestä riippuen n. 15 € 
KOM-teatteri on helsinkiläinen ammattiteatteri, joka sijaitsee Kapteeninkadulla Ullanlinnassa. Jäsentarjouksen voi lunastaa vain KOM-lipputoimistosta (Kapteeninkatu 26), p. 09 6841 841 ja lippua lunastettaessa tulee esittää NVL:n jäsenkortti. 

Liikkeellä marraskuussa -festivaali
Etu: Liput
Affordable Solution for better living -esitykseen 2.11. ja 3.11. 10 €
Liikkeellä marraskuussa -nykytanssifestivaali järjestetään marraskuussa Helsingissä. Alehintaiset varaukset: tickets@liikkeellamarraskuussa.fi
Festivaalin nettisivut: www.liikkeellamarraskuussa.fi 

Pieni kirjapuoti, Turku
Etu: -10% alennus kirjoista

Pieni Kirjapuoti on palveleva, yksityinen kirjakauppa Turun keskustassa. Kirjojen lisäksi tarjolla on kahvia ja leivoksia. Normaalihintaisista kirjoista (ei pokkareista) myönnetään 10%:n alennus Nuoren Voiman Liiton jäsenille.

Ryhmäteatteri
Etu: Liput alennushintaan esityksestä riippuen n.12-14€

Helsinkiläinen Ryhmäteatteri on Suomen vanhin vapaa teatteriryhmä. NVL:n jäsenet saavat kaksi alan hintaista lippua per ostokerta. Hinnat tällä hetkellä: 12 euroa Helsinginkadun näyttämön ja 14 euroa Suomenlinnan kesäteatterin esityksiin. Alan lippuja voi varata vain teatterin omasta lipunmyynnistä, Helsinginkatu 25 ja puh. (09) 718 622. Jäsenyys todistettava lunastusvaiheessa.

SVYL:n kirjakauppa
Etu: -10% alennus tuotteista

Vuonna 1991 perustettu Suomen Viro-yhdistysten liitto (SVYL) on valtakunnallinen kansalaisjärjestö, joka haluaa syventää Suomen ja Viron välisiä suhteita. Liiton SVYL-Verkkopuodista voi ostaa Viro-aiheista sekä virosta suomennettua kirjallisuutta ja virolaista musiikkia. Nuoren Voiman Liiton jäsenet saavat tuotteista 10 prosentin alennuksen.

Vastapaino
Etu: -15% alennus kirjoista
Vastapaino  kustantaa yhteiskuntatieteellistä ja humanistista kirjallisuutta niin akateemisen yhteisön kuin laajemmankin yhteiskunnallisen keskustelun tarpeisiin. Vastapaino tarjoaa Nuoren Voiman Liiton jäsenille 15% alennuksen kirjoista Vastapainon verkkokaupassa ja myyntitapahtumissa. Verkkokaupassa alennuksen saa käyttämällä ostoskorissa koodia NVL.

Werner & Jarl -kirjakauppa
Etu: Alennus -20 %

Kirjakauppa sijaitsee osoitteessa Lönnrotinkatu 21. Valikoimista löytyvät WSOY:n, Kustannusosakeyhtiö Tammen ja Johnny Knigan uutuuskirjat. Alennuksen saa niin kivijalkakaupasta kuin verkkokaupastakin koodilla WJ25.  

Zodiak
Etu: NVL:n jäsenkortilla liput hintaan 15 € + toimituskulut

Zodiak – Uuden tanssin keskus  on suomalainen ja kansainvälinen nykytanssin tuotanto-, esitys- ja tapahtumakeskus ja Helsingin tanssin aluekeskus. Zodiak toimii nykytanssin tekijöiden kokoavana toimintayhteisönä ja tuotanto-organisaationa. Zodiakista jäsenemme saavat kaikki liput hintaan 15 euroa.