Poetry Jam -lavarunousklubi 30.5.

To 30.5. klo 19 Mascot Bar & Live Stage, Neljäs Linja 2

Helsinki Poetry Connectionin toukokuun Poetry Jam -klubi kääntää katseen kohti Valtaa: Miten se oikein pitäisi jakaa? Kuka täällä määrää? Kenellä on ääni ja kenellä ei? Samalla se on myös ensimmäinen uudistettu Poetry Jam -tapahtuma. Tästä alkaen klubi järjestetään aiemman kuuden sijaan neljä kertaa vuodessa.

Jokaisella klubilla nähdään jatkossa myös kantaesitys, joka tilataan tilaisuutta varten kahdelta tai useammalta lavarunoilijalta.
Toukokuun klubilla kantaesityksenä nähdään kahden lavarunouden suomenmestarin, Nihkeen Akan ja Juho Kuusen yhteinen lavarunoesitys ”Ilman vettä ei”. Esitys on vesiteemainen dialogiruno lempeydestä, ja se on kirjoitettu kahden runoilijan pullopostikirjeenvaihtoon.

Klubilla esiintyvät lisäksi drag-artisti Miss Vinyl Envynäkin tunnettu esiintyvä runoilija Mira Eskelinen sekä rap-artisti Ilkka Kalevi Tillanen, Uncle Herbie ja Mesikon Miika, joilta kuullaan ensimmäisen ja viimeisen kerran livenä koettava suomenkielisen hip hopin kulttiklassikko “Se Unkarin tapaus”. Levyjä soittaa KiviMediasta tuttu Miika Turunen. Tapahtuman juontavat Hanna Rentola ja Veera Milja.

Kuva: Juho Kuusi ja Nihkee Akka