NVL:n vuosikokous 10.8. klo 18 – tervetuloa mukaan vaikuttamaan!

Vuosikokouskutsu 

Nuoren Voiman Liitto ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään 10.8. klo 18 klo Punavuoren Ahvenen kabinetissa, Punavuorenkatu 12, Helsinki. Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat: toimintakertomus ja tilinpäätös 2020, toimintasuunnitelma ja talousarvio 2021 sekä päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä edelliselle hallitukselle. Kokouksessa valitaan liitolle uusi hallitus (puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä 8–10 jäsentä), tilintarkastaja, toiminnantarkastaja ja tilin- ja toiminnantarkastajalle varahenkilöt.  

Lisäksi vuosikokouksessa käsitellään sääntömuutosehdotus. Nuoren Voiman Liiton hallitus esittää, että liiton sääntöjä päivitettäisiin jäsenyysehdon osalta niin, että jäseniksi voisivat jatkossa liittyä myös muut kuin Suomen kansalaiset. Samassa yhteydessä säännöt päivitettäisiin myös esimerkiksi vuosikokouksen etäosallistumisen osalta. Sääntöehdotuksen voit lukea täältä . Uudet säännöt tulevat voimaan, mikäli vuosikokous päättää niin ja ylimääräinen myöhemmin järjestettävä yleiskokous vahvistaa päätöksen.  

Kokousmateriaalit löydät tämän linkin takaa
 
Kahvitarjoilu. Tarjoilun vuoksi pyydämme ennakkoilmoittautumista 9.8. klo 12 mennessä. Ilmoittautumiset ja vuosikokoukseen liittyvät kysymykset Laura Serkosalolle: laura.serkosalo@nvl.fi tai 044 207 4650. Tervetuloa vaikuttamaan!