Lavarunoutta!-kurssi

Aika: La 27.4., 11.5. ja 25.5. klo 11-17

Paikka: NVL:n toimisto, Fredrikinkatu 23 D 4, 00120 Helsinki
Hinta: 60 euroa NVL:n jäsenille, 75 euroa muille kuin jäsenille

Ilmoittautuminen 15.4. mennessä.

Lavarunoutta!-kurssilla sukelletaan lavarunouden ja spoken word -runouden ytimeen. Kolmena lauantaina teemme kannustavassa ilmapiirissä monipuolisia kirjoitus- ja esiintymisharjoituksia, joiden kaikkien keskiössä on esitettäväksi tarkoitettu runous. Kurssin tavoitteena on kehittää osallistujien omaa ääntä niin kirjallisella, esityksellisellä kuin ajatuksellisellakin tasolla.

Tutustumme siihen millä tavoin äänenkäyttöä, kehollisuutta ja yleisökontaktia voi hyödyntää esiintyessä, sekä mitä lisää rekvisiitta ja musiikki voi tuoda runoesitykseen. Käsittelemme myös esiintymisjännityksen hallintaa ja tapoja valmistautua esitystilanteeseen. Kurssilla saa omista teksteistään ja esiintymisestään henkilökohtaista, rakentavaa, palautetta.

Kurssin ohjaa lavarunoilija ja yhteisöpedagogi Juho Kuusi. Kuusi esittää teoksiaan aktiivisesti ja hänen viimeisin teoksensa on ” Eläinaiheinen lavarunoseminaari”. Hän on vetänyt lavarunoustyöpajoja esimerkiksi kouluissa osana Lukukeskuksen Mun tarina-hanketta.

Kurssille valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Otsikoi sähköpostiviestisi ”lavarunoutta-kurssi + oma nimesi”. Kerro viestissä nimesi, osoitetietosi, puhelinnumerosi, sähköpostisi ja syntymäaikasi. Voit liittyä samalla myös liiton jäseneksi (jäsenmaksu 20 e). Kerro myös jos olet jo jäsen. Ilmoittautumiset 15.4. mennessä osoitteeseen sofia.koistinen@nuorenvoimanliitto.fi.

Edit: korjattu jäsenmaksun hinta 5.3.